| No. | 제목 | 조회수 | 작성자 | 작성일 | 첨부 |
|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 710 | 식품생명공학과 | 2022-09-20 | ||
| 25 | 606 | 식품생명공학과 | 2022-09-20 | ||
| 24 | 750 | 식품공학과 | 2022-03-02 | ||
| 23 | 752 | 식품공학과 | 2022-03-02 | ||
| 22 | 715 | 식품공학과 | 2021-09-15 | ||
| 21 | 787 | 식품공학과 | 2021-09-15 | ||
| 20 | 771 | 식품공학과 | 2021-03-22 | ||
| 19 | 966 | 식품공학과 | 2021-03-22 | ||
| 18 | 829 | 식품공학과 | 2021-03-22 | ||
| 17 |
Byoung Sik Kim. 2018. The modes of action of MARTX Toxin effector domains. Toxins.
조회수 1046
식품공학과
19.10.22
|
1046 | 식품공학과 | 2019-10-22 |